Appar och hemsidor

Appar och hemsidor

Kort förklarat är ordet app en förkortning av applikation som är ett program som används i mobiltelefoner och surfplattor. 

Apputveckling sker genom programmering av applikationer och industrin har fullkomligt exploderat de senaste åren, i takt med att efterfrågan mångdubblats. Appar används redan av alla typer av företag, föreningar, kommuner och församlingar. Det finns nästan inga begränsningar vad gäller funktion och design när det gäller appar, det är som regel fantasin och budgeten som stoppar oss.

Mer än apputveckling

På Tellwell fokuserar vi mycket på just apputveckling, eftersom det verkligen ligger i tiden men vi ser även till hela den mobila strategin.

Vi tror inte att någon kan förneka att man dagligen, överallt på tåget, i affären, på cafèet ser folk med mobilen i högsta hugg. Vi på Tellwell vill att ditt företag ska finnas där, på ett riktigt bra sätt! Därför arbetar vi med hela den mobila strategin. 

App och en responsiv hemsida med ett enkelt gemensamt backoffice som du själv hanterar, är inte bara enkelt utan mycket mer ekonomiskt, än att behöva ringa utvecklaren varje gång du vill ändra en bild eller uppdatera en text.

En responsiv hemsida är en hemsida som automatiskt anpassar sig efter den typ av enhet som användaren kommer ifrån, för att ge besökaren den bästa upplevelsen. Det finns undersökningar som visar att kunderna lämnar en hemsida som ger en dålig upplevelse i mobilen.